Nachtelijk dank!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat negativiteit ook negativiteit uitlokt, probeer ik het leven vanuit positief oogpunt te benaderen.

Respect, eerbied en dankbaarheid zijn daarbij woorden die hoog in het vaandel zouden mogen staan.

Laat ik daarom van deze gelegenheid gebruik maken om onze jongste dochter te bedanken. Ik wil haar bedanken voor alle keren dat ik de zon heb zien ondergaan en weer heb zien opkomen. Voor alle nachtdieren die ik met haar medewerking heb mogen zien. Voor de prachtige maan die ik in ieder stadium voorbij heb mogen zien komen en voor alle nachtelijke uren waarin ik met al mijn vrienden en vriendinnen diepgaande gesprekken heb kunnen voeren. Die verlopen toch intenser tussen 02.00 en 03.00 ’s nachts. Dankjewel lief kind voor al deze exclusieve ervaringen en dat ik, absolute geheelonthouder van verdovende middelen, tóch heb mogen ervaren hoe het voelt om me in een absoluut dilerium te bevinden. Het bijbehorende gevoel van vrolijkheid en geestelijke ruimte hoop ik te ervaren na een nacht met wat slaap. Maar wat niet is kan nog komen natuurlijk.

 

Placeholder Image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: